Alle verhalen

Froukje

Oennio is heel creatief, en doordat ze ook heel goed kan luisteren maakt ze de bloemenwens precies zoals je wilt.

Ik wist niet dat een bloemstuk zoveel waarde kon hebben voor mij.

Ik ben trots dat wij dit door haar hebben laten maken.

Het gaf mij troost om het mooiste bloemstuk ooit te laten maken voor mijn moeder.

Alle verhalen

Fam.Sprick

Wij hebben voor Oennio gekozen omdat zij echt een persoonlijke tint kan geven aan een bloemenwens.

Vader was muziekliefhebber, ze heeft het blaasinstrument, als mini uitvoering, verwerkt in het bloemstuk.

Echt heel mooi gedaan. Maar ook heeft ze aan de kleinkinderen gedacht. Rode wilgen als een hart gebonden, om samen met een roos op de kist te leggen . Zo kon iedereen op zijn eigen manier afscheid nemen, En de kwaliteit van de bloemen waren top. Tenslotte kun je dit maar 1x goed doen, dat zijn de woorden van Oennio. En dit heeft ze ook gedaan.

Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor.

Alle verhalen

Mirjam en Familie

De bloemen voor de uitvaart waren in het echt nog mooier dan we gehoopt hadden.

We hebben er achteraf ontzettend veel complimenten over gehad.

Ook vragen wie de bloemstukken gemaakt had.

“De bloemen pasten echt bij hem.”

Bedankt namens de hele familie.

Alle verhalen

Marion Tragter

Voor de crematie plechtigheid van mijn broer wist ik direct dat Oennio de aangewezen persoon was om een bloemstuk namens de familie te maken. Alle 16 familieleden stemden met mijn keuze in. Het was een schot in de roos. Oennio voelde precies aan wat we wilden en na een goed gesprek maakte ze een prachtig bloemstuk. Een bonte bloemenpracht met een grillige tak erin verwerkt. Als klap op de vuurpijl kwamen er na een paar dagen prachtige narcisjes tevoorschijn. Alle genodigden vonden het een bijzonder bloemstuk . Als het weer nodig is weten we je te vinden..

Dankjewel.

Alle verhalen

Hans en Ina

Een bloemenwens voor Vader Fokkers.

Vader Vokkers is overleden….

Dan moet er van alles geregeld en georganiseerd worden.

Over een ding waren Hans en ik het meteen eens. Oennio maakt het bloemstuk.

De hele familie vond dat een goed idee.

Het werd een voorjaarsstuk met veel blauw en voorjaarsbolletjes.

Na verloop van tijd werd het stuk nog mooier, omdat de bolletjes begonnen te bloeien.

Alle verhalen

Maud Christan

We hebben met Oennio hele fijne ervaringen na het overlijden van onze bonusmoeder.

Ze hield veel van tuinieren en bloemen.

Het was begin van de zomer dat ze overleed . Op voorstel van Oennio zijn er bloemen en blad uit de tuin , waar ze zo van hield ,geplukt. Met aanvulling van andere plukbloemen heeft ze er een prachtig bloemstuk van gemaakt.

Zo prachtig, en precies zoals onze bonusmoeder het zou wensen.

Wij wonen op afstand van Borculo, maar het overleg per telefoon en mail was heel persoonlijk en heeft een prachtig resultaat opgeleverd.

Dankjewel hiervoor, want in zo’n hectische en verdrietige tijd is het fijn als je met vertrouwen zaken uit handen kunt geven.

Alle verhalen

Renate Somsen

Enkele bloemenwensen had ik gezien van Oennio , en toen mijn moeder overleed wisten mijn zus en ik meteen dat Oennio het bloemstuk moest maken. Na een telefoontje kwam ze meteen op bezoek en hebben een fijn gesprek gehad . Het bloemstuk is prachtig geworden en precies passend bij onze moeder. De eigengemaakte kaarten zijn ook prachtig. Bedankt Oennio

Alle verhalen

Belinda Winters

Voor het afscheid van mijn schoonmoeder konden wij geen beroep doen op de vaste bloemist i.v.m. vakantie. Ik had via Facebook werk van je gezien en dacht dat dit misschien wel iets zou kunnen zijn . Een schot in de roos…Zo fijn en bijzonder dat je ons hebt geholpen. Het persoonlijk bezoek , ook al moest je er een uur voor rijden ,en dan vervolgens een prachtige vertaling maken van onze ideeën en gevoel. Het was nog mooier dan we ons hadden voorgesteld , we hebben de weken na de crematie er nog van genoten!! Dank je wel voor je persoonlijke aandacht en het prachtige werk dat je maakt . Het geeft rust en troost in een hectische en verdrietige tijd…

Alle verhalen

Barry Velders

Oennio heeft voor de crematieplechtigheid van mijn vader een prachtig bloemstuk gemaakt . Zij kwam daarvoor bij mijn moeder op bezoek om te bespreken wat onze wensen waren. Omdat het lente is en omdat mijn vader positief van aard was , hebben we gevraagd om een kleurrijk boeket voor op de kist. Niet te groot maar wel duidelijk zichtbaar. En daarin is Oennio geweldig geslaagd . Dank daarvoor.

Alle verhalen

Mirjam Arends

Ik heb Oennio leren kennen als een zeer creatieve dame met het hart op de juiste plek . Zij is ingetogen , voelt goed aan wat de wens is , geeft ruimte voor ideeën en maakt uiteindelijk een prachtig bloemstuk voor een mooi mens ! Wij van Erve Bussink zijn zeer tevreden en weten je zonodig zo weer te vinden !Dank je wel!