Alle verhalen

Renate Somsen

Enkele bloemenwensen had ik gezien van Oennio , en toen mijn moeder overleed wisten mijn zus en ik meteen dat Oennio het bloemstuk moest maken. Na een telefoontje kwam ze meteen op bezoek en hebben een fijn gesprek gehad . Het bloemstuk is prachtig geworden en precies passend bij onze moeder. De eigengemaakte kaarten zijn ook prachtig. Bedankt Oennio

Alle verhalen

Belinda Winters

Voor het afscheid van mijn schoonmoeder konden wij geen beroep doen op de vaste bloemist i.v.m. vakantie. Ik had via Facebook werk van je gezien en dacht dat dit misschien wel iets zou kunnen zijn . Een schot in de roos…Zo fijn en bijzonder dat je ons hebt geholpen. Het persoonlijk bezoek , ook al moest je er een uur voor rijden ,en dan vervolgens een prachtige vertaling maken van onze ideeën en gevoel. Het was nog mooier dan we ons hadden voorgesteld , we hebben de weken na de crematie er nog van genoten!! Dank je wel voor je persoonlijke aandacht en het prachtige werk dat je maakt . Het geeft rust en troost in een hectische en verdrietige tijd…

Alle verhalen

Barry Velders

Oennio heeft voor de crematieplechtigheid van mijn vader een prachtig bloemstuk gemaakt . Zij kwam daarvoor bij mijn moeder op bezoek om te bespreken wat onze wensen waren. Omdat het lente is en omdat mijn vader positief van aard was , hebben we gevraagd om een kleurrijk boeket voor op de kist. Niet te groot maar wel duidelijk zichtbaar. En daarin is Oennio geweldig geslaagd . Dank daarvoor.

Alle verhalen

Mirjam Arends

Ik heb Oennio leren kennen als een zeer creatieve dame met het hart op de juiste plek . Zij is ingetogen , voelt goed aan wat de wens is , geeft ruimte voor ideeën en maakt uiteindelijk een prachtig bloemstuk voor een mooi mens ! Wij van Erve Bussink zijn zeer tevreden en weten je zonodig zo weer te vinden !Dank je wel!

Alle verhalen

Ton Steintjes

Behulpzaam , meedenkend , en vlot . En het eindresultaat is prachtig.

Alle verhalen

Erna Koeslag

Oennio maakt met oprecht persoonlijke aandacht prachtige en originele bloemwerken. Ook de bloemen van keramiek met de treffende naam “Versteende liefde” vind ik erg bijzonder.

Alle verhalen

Sonja Waijboer

Jouw creatieve -en persoonlijke bijdrage heb ik als zeer waardevol ervaren. Je voorstel de kleinkinderen ieder een eigen bloemstukje te laten maken voor opa was een schot in de roos . Zo konden ze meteen uiting geven aan hun gevoelens. De stukjes hebben inmiddels thuis een plekje gevonden bij een foto van opa . je hebt het crematorium gevuld met de meest prachtige creaties in warme herfstkleuren . Het stond werkelijk prachtig! Een passende bijdrage bij het afscheid van mijn vader. Dank daarvoor. Ik ga Oennio Bloemenwensen zeker aanbevelen

Alle verhalen

Claudia Borkus

Oen-Nio , wij zijn heel blij dat je zo’n mooi en keurrijk stuk gemaakt hebt voor het afscheid van mijn vader ….Super hoe je met jouw creativiteit onze wensen hebt weten om te zetten in zo’n bijzonder stuk…Heel erg bedankt

Alle verhalen

Ingeline Ribbens-Ravelli

Op 5 november j.l. overleed mijn tante Ank, de enige zuster van mijn moeder, 93 jaar oud.
Ik wilde namens mijn familie een rouwboeket regelen en vroeg mijn nichtje een foto toe te sturen van het grafstuk op de kist. De foto toonde een stijf gearrangeerd boeket, voor mij mocht het wat frivoler. Mijn tante zou dat zeker goedgekeurd hebben.
Oennio kende ik al langer als bloembindster en ik wist dat zij ambities had een eigen zaak te willen beginnen in bloemenwensen voor uitvaarten.
Het contact met Oennio is altijd heel prettig geweest en zo persoonlijk dat ik haar, een jaar geleden het maken van een trouwboeket voor mijn schoondochter toevertrouwde.
Mijn wens was: Oennio maak een arrangement dat past bij het hoofdstuk op de kist maar vele malen losser, lint en tekst erbij etc..
Mijn verwachtingen heeft Oennio meer dan overtroffen.
Dank Oennio, je blijft voor mij bloembindster nr.1 !

Alle verhalen

Erna Leunk-Beeftink

JIJ die witte rozen haalde
IK die ze met liefde ontving
WIJ die samen een mooie toekomst tegemoet gingen
WIJ werd plotseling IK.

Liefde, geluk en afscheid
Een persoonlijk verhaal
ONS verhaal werd een bloemenwens
En ZIJ kwam op mijn pad.

Met een luisterend oor,
De persoonlijke aandacht,
De tijd, de passie en een traan
ONZE liefde vertaald in een prachtig stuk.

Het robuuste hout, de witte rozen
De oranje kelken, de sprekende strelitzia
De lego poppetjes, woezel en pip
Een verbinding, een pareltje.

ZIJ die met weinig woorden begreep wat ze voor me kon doen
ZIJ die begreep waar mijn behoefte lag
ZIJ gaf zoveel steun en kracht
ZIJ gaf vertrouwen.

Toen IK zo plotseling afscheid moest nemen
deed het goed om te voelen dat ZIJ me begreep
ZIJ had aan een half woord genoeg
IK had vertrouwen en ben ontzettend dankbaar!

Een kostbare herinnering
Een blijvend gevoel
In liefde en dankbaarheid voor alles
wat ZIJ voor ons gedaan en betekend heeft,
Heb ik nog jaarlijks een bloemenwens bij HAAR!